No-code Consultant

Solliciteer nu

No-Code Consultant 

EsperantoXL zoekt bedrijfskundig (bedrijfsinformatica / business & IT) specialisten die de passie en drive hebben om snel bedrijfsapplicaties te ontwikkelen zonder daarbij kilometers code te moeten schrijven. We werken projectmatig aan software oplossingen voor onze klanten met behulp van modulaire bouwblokjes.


Als no-code consultant spar je zelf met de klant om te bepalen waar in het bedrijfsproces het snelst waarde te bereiken is met IT. Je werkt hierbij met innovatieve tools om zelf applicaties te bouwen, soms kun je die al realiseren tijdens het gesprek met de klant. 


FULL-TIME · DE MEERN

Hoe werken we

EsperantoXL gebruikt Rapid Application Development (no-code) frameworks, waarmee bedrijfsapplicaties veel eenvoudiger te ontwikkelen zijn dan met traditionele software ontwikkel talen. We gebruiken op dit moment de no-code platformen Betty Blocks en WEM. Hiervoor leiden we je op in onze eigen Academy, waarna je in no time mee draait in projecten voor onze klanten.

Voor wie

Je bent op zoek naar een baan, waarin je jezelf snel kunt bewijzen. Je beschikt over een kritische blik, omdat je altijd wilt weten wat de achterliggende reden van een probleem is. Je durft door te vragen en constructief je mening te delen.

Je hebt een passie om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden waarbij je snel de toegevoegde waarde kan inschatten.

Omdat we elkaar graag scherp houden is een dosis humor geen overbodige luxe, de juiste mix van plezier maken en hard werken om resultaten te halen.

1. Marktconform salaris

2. Ruim opleidingsbudget 

3. Een brede, afwisselende baan 

4. Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid

5. Mobiliteitsregeling en laptop 

6. Een flexibele werkomgeving

7. Een kleine organisatie met korte lijnen

8. Een actieve feestcommissie 

Samen bereik je meer

Gsuite

Onze productiviteitstool

Jira

Project registratie

Slack

Team communicatie

Harvest

Tijdregistratie projecten