No-code Consultant

Solliciteer nu

No-code Consultant 

Ben jij net als ons razend enthousiast over de no-code development hype? Sta je te popelen op de eerste rij wanneer het gaat over innovatie binnen Rapid Application Development? Dan heb je in EsperantoXL alvast je gelijke gevonden!

Als No-code Consultant bij EsperantoXL combineer je verschillende rollen in één: IT consultant, Applicatie Ontwikkelaar, Architect maar ook Project- & Account Manager. Je leest het goed: wij zijn een sterke voorstander van zelfsturende teams en ruimte voor eigen initiatief. Aan variatie en persoonlijke groei geen gebrek!

FULL-TIME / PART-TIME · WOERDEN

Samen bereik je meer

Wie is EsperantoXL?

Bij EsperantoXL richten we ons op het verbeteren van bedrijfsprocessen met IT. Aan de hand van No/low code platformen ontwikkelen wij applicaties waarmee we een glimlach op het gezicht van onze klanten willen toveren. Wij zijn trotse partners van Thinkwise, Betty Blocks en WEM en streven er dagelijks naar om samen met onze partners aan de frontlinie van innovatie binnen de no-code markt te staan.

Investeren in talent is bij EsperantoXL top priority. Daarom start iedereen met een interne opleiding in onze eigen Academy. Je buddy stoomt je in snel tempo klaar om in no time mee te draaien op klanten projecten. Stapsgewijs krijg je meer verantwoordelijkheden en taken, zodat jij in je eigen tempo kunt groeien en ontdekken waar jouw sterktes liggen. Je krijgt de ruimte om de verschillende no/low code platformen te leren kennen en te ontdekken waar jouw talenten en ambities het beste bij passen.

Bij EsperantoXL geloven we in collectieve groei en inzet: onze consultants krijgen de ruimte om mee hun schouders te zetten onder EsperantoXL. Bedrijfsdoelstellingen worden samen bepaald, belangrijke business beslissingen worden samen genomen. Zo schrijven we allemaal samen aan een succesvol verhaal.

Wat wij onze No Code Consultant bieden

Zelfsturende teams: bij EsperantoXL geloven we in een platte organisatiestructuur met zelfsturende teams en ruimte voor eigen initiatief. Zo maken we niet alleen onze klanten blij maar ook onze talenten.

Informele werksfeer: geen stijf gedoe, maar een informele werksfeer waar we regelmatig samen zaken ondernemen. En een gezonde dosis humor, daar hebben we allemaal een zwak voor.

Flexibiliteit: thuiswerken vs. op kantoor of bij de klant? Leaseauto vs. openbaar vervoer? You’re in the driver seat! 

Persoonlijke groei: onze mensen zijn onze grootste troef. Daarom vinden we het zo belangrijk dat iedereen zowel persoonlijk en professioneel kan groeien. En hier helpen we uiteraard graag bij! Denk maar aan ruime opleidingsbudgetten en onze eigen Academy.

Wat breng je mee?

Een gezonde dosis ambitie en creativiteit: je vertaalt complexe vraagstukken van klanten naar werkende software oplossingen en durft hier out of the box te denken.

Oplossingsgerichte mindset: Het is je tweede natuur om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden.

Affiniteit met software ontwikkeling: heb je een verleden als software developer, maar kan je jouw nieuwsgierigheid naar no-code development niet langer in bedwang houden? Of heb je er al een (eerste) ervaring als Mendix/OutSystems consultant opzitten? Wij ontvangen je met open armen!

Klantgericht: met jouw enthousiasme en kwalitatieve no/low code oplossingen tover jij steevast een brede glimlach op het gezicht van jouw/onze klanten. Je kunt goed luisteren, durft door te vragen en kan ook je mening helder verwoorden.

Opleiding: Een IT gerelateerde HBO opleiding en kennis van HTML, CSS, en Javascript is een pre (of gelijk door ervaring).

Heb je deze vacature vol enthousiasme gelezen?
We kijken ernaar uit om met je in gesprek te komen en te ontdekken wie jij bent. Wil je eerst informeel en onbekommerd kennismaken met een vakcollega vóórdat je besluit te solliciteren neem contact met ons op! Direct solliciteren kan uiteraard ook, we ontvangen dan graag jouw sollicitatie via het online sollicitatieformulier of per mail naar recruitment@esperantoxl.nl. Voor vragen mag je natuurlijk altijd even contact opnemen. Bel ons op 085-7603599 en vraag naar Bram Berkelaar of Marleen Snaak.

WEM

No code

Betty Blocks

No code

Jira

Projectenregistratie

Harvest

Tijdregistratie

Slack

Team communicatie

Google Gsuit

Onze productiviteitstool