RPA Consultant

Solliciteer nu

RPA Consultant

EsperantoXL zoekt bedrijfskundig (bedrijfsinformatica / business & IT) specialisten die de passie en drive hebben om organisaties wendbaar te maken met slimme IT oplossingen.

Als RPA Consultant spar je zelf met de klant om te bepalen waar in het bedrijfsproces snel waarde te bereiken is met IT. Je werkt hierbij met innovatieve RPA tools om processen te selecteren en te automatiseren waarmee het aantal handmatige processtappen vermindert.

FULL-TIME · DE MEERN

Hoe werken we

EsperantoXL automatiseert bedrijfsprocessen met Robotic Process Automation tools, waarbij we software robots configureren en opleiden voor het verminderen van handmatige dataverwerking. Op dit moment werken we veel met UIpath, BluePrism en Automation Anywhere.

Voor wie

Je bent op zoek naar een baan, waarin je jezelf snel kunt bewijzen. Je beschikt over een kritische blik, omdat je altijd wilt weten wat de achterliggende reden van een probleem is. Je durft door te vragen en constructief je mening te delen. Je wilt van begin tot eind betrokken zijn bij een project (identificeren, analyseren en implementeren). Je hebt een passie om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden (denk aan AI en Cognitive Computing, maar ook Process Mining) waarbij je snel de toegevoegde waarde kan inschatten.

Je hebt een passie om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden (denk aan AI en Cognitive Computing) waarbij je snel de toegevoegde waarde kan inschatten.

Omdat we elkaar graag scherp houden is een dosis humor geen overbodige luxe, de juiste mix van plezier maken en hard werken om resultaten te halen.

1. Marktconform salaris

2. Ruim opleidingsbudget 

3. Een brede, afwisselende baan 

4. Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid

5. Mobiliteitsregeling en laptop 

6. Een flexibele werkomgeving

7. Een kleine organisatie met korte lijnen

8. Een actieve feestcommissie 

Samen bereik je meer

Gsuite

Onze productiviteitstool

Jira

Project registratie

Slack

Team communicatie

Harvest

Tijdregistratie projecten